Andet borgermøde om Nationalpark Vadehavet i aften

12-08-2010

I aften afholdes andet borgermøde om den kommende Nationalpark Vadehavet - denne gang i Vester Vedsted.

I aften afholdes andet borgermøde om Nationalpark Vadehavet – denne gang i Vester Vedsted. Det første blev holdt i tirsdags på Rømø, hvor omkring 100 interesserede deltog.

Borgermøderne er en del af høringsprocessen, som giver alle interesserede borgere mulighed for at blive klogere på planen for en kommende Nationalpark Vadehavet, for at stille spørgsmål, og for at debattere emnet offentligt.

Mødet i aften
Deltagere til mødet i aften skal møde op ved Vadehavscentret, Okholmvej 5, Vester Vedsted kl. 17.00. Mødet bliver indledt med ca. 1½ times naturvandring med en naturvejleder, og mødet forventes at slutte kl. 20.00.

De kommende borgermøder foregår:
Tirsdag den 17. august kl. 17 - 20 på Skallingen
Mødested ved Ho Kro, Hovej 34, 6857 Blåvand.

Torsdag den 19. august kl. 17 – 20 på Fanø
Mødested ved forsamlingshuset i Sønderho, Gammel Byvej 8, Sønderho, 6720 Fanø.

Høringsprocessen
Høringsprocessen varer frem til den 9. september, og ind til da kan høringssvar sendes til:
Skov- og Naturstyrelsen
Haraldsgade 53