Forslag til Nationalpark Vadehavet er nu klar

05-05-2010
Nyhed Natur Nationalparker Generel information Nyhed Pressemeddelelse Nationalparkforside NP-Vadehavet

Miljøminister Karen Ellemann (V) har netop sendt et forslag til Nationalpark Vadehavet i offentlig høring. Hermed inviteres alle borgere, lodsejere, interesseorganisationer og myndigheder til at drøfte rammerne for Nationalpark Vadehavet i de næste fire måneder frem til høringsfristen 9. september 2010.

Det forventes, at Nationalpark Vadehavet kan åbnes i løbet af efteråret.

Det forventes, at Nationalpark Vadehavet kan åbnes i løbet af efteråret.