Hjemmeside klar om Nationalpark Vadehavet

12-10-2010

Miljøminister Karen Ellemann indvier Nationalpark Vadehavet om fire dage, men allerede nu kan du gå på opdagelse på den nye hjemmeside om det spændende område.

Om kun fire dage indvier miljøminister Karen Ellemann (V) den tredje danske nationalpark - Danmarks største - men allerede nu kan nysgerrige gå på opdagelse på den nye hjemmeside om Nationalpark Vadehavet.

I ugen op til indvielsen får hjemmesiden mere og mere fyld på, så følg med i opdateringen og glæd dig til de mange gode historier om den dynamiske natur, det unikke dyre- og planteliv og om menneskets samspil med naturen igennem tiden.

Allerede nu kan du blandt andet se de mange flotte billeder, læse om den særlige natur i området, blive klogere på ti udvalgte seværdigheder og finde megen anden inspiration til unikke oplevelser i den kommende nationalpark.