Hele Danmark inviteres til folkefest og indvielse af Nationalpark Vadehavet!

07-10-2010

Miljøminister Karen Ellemann inviterer til indvielse af Danmarks Største nationalpark, Nationalpark Vadehavet.

Vadehavet Det er mig en stor glædeat invitere til åbningen af Danmarks største nationalpark – Nationalpark Vadehavet, som ligger i et af Europas vigtigste naturområder.

Den officielle indvielse finder sted lørdag den 16.oktober kl. 12.15 på Hovedengen, Sct. Peders Gade, 6760 Ribe, hvor Hans Kongelige Højhed Prins Joachim vil åbne nationalparken. I dagens anledning er der markedsplads, musik, natur-, kultur- og friluftsaktiviteter for børn og voksne, egnsspecialiteter mm.

Dagen markeres med en folkefest i hele nationalparken i samarbejde med de fire vadehavskommuner, og der vil være mulighed for at deltage i spændende aktiviteter på Rømø, Fanø og Ho Bugt i løbet af dagen.

Karen Ellemann

Miljøminister