Omkring 100 høringssvar om Nationalpark Vadehavet

10-09-2010
Nyhed Natur Nationalparker Generel information Nyhed Borgere Journalister Nationalparkforside NP-Vadehavet Også vises på NST Ribe

Høringsfasen er nu slut, og Skov- og Naturstyrelsen har modtaget ca. 100 høringssvar.

Torsdag den 9. september var der frist for høringssvar om den kommende Nationalpark Vadehavet, og der har været stor interesse. Skov- og Naturstyrelsen har modtaget ca. 100 høringssvar.

Rigtig mange af høringsbrevene har bemærkninger og forslag til den geografiske afgrænsning af parken og til nationalparkbestyrelsens sammensætning.

Derudover er der også en række konkrete ideer, til fx hvordan naturen og friluftslivet kan styrkes i den kommende nationalpark. De konkrete forslag vil blive videregivet til nationalparkbestyrelsen, når den er nedsat, så ideerne kan indgå i det videre arbejde med Nationalpark Vadehavet.