Ny sekretariatsleder for Nationalpark Vadehavet

04-07-2011
Nyhed Naturstyrelsen Natur Nationalparker Generel information NP-Vadehavet

Thomas Holst Christensen - Ny Sekretariatsleder for Nationalpark Vadehavet

Nationalparkens bestyrelse har den 1. juli ansat en leder til nationalparksekretariatet. Valget faldt på Thomas Holst Christensen, der de seneste 4 år har stået for ”Kommunernes Vadehavssekretariat”.

”Vi har haft et spændende ansættelsesforløb, med mange gode ansøgere” udtaler bestyrelsesformand Bent Poulsen, og forsætter ”vi er glade for, at vi kan ansætte Thomas, der har den rette faglige baggrund, og som de seneste år, i sin egenskab af sekretariatsleder for Kommunernes Vadehavssekretariat har været meget aktiv i Nationalparkområdet og oparbejdet et indgående kendskab til det, og alle de aktører der fremover vil være vigtige medspillere for nationalparken”.

Thomas Holst Christensen begynder i sit nye arbejde i sekretariatet den 1. september, men allerede i løbet af august bliver han gradvist sat ind i nationalparkens aktiviteter. Så han er klar til at overtage pladsen fra starten af. Sekretariatet vil fortsætte på den nuværende adresse, Nationalpark Vadehavet, Skovridervej 3, 6510 Gram lidt endnu, MEN det forventes at bestyrelsen vil tage stilling til en ny placering for sekretariatet i løbet af august måned.

Bestyrelsen byder Thomas Holst Christensen velkommen og ser frem til et frugtbart samarbejde.