Varde Å Dag søndag den 24. august 2014

25-08-2014

Vardeaadag2

Årets Varde Å Dag bød som vanligt på en lang række aktiviteter fra Karlsgårde Sø til Ho Bugt, og Nationalpark Vadehavet var med på Janderup Ladeplads. Dagen bød på strålende solskin, ådalsvandringer,  hestevognskørsel, bakskuld, gamle landbrugsmaskiner, en gammel kane (sejlbåd), blomster, kød, honning og mange andre spændende oplevelser.

Børnene afprøvede gummistøvlerne i det sumpede areal og folkedanserne brugte nationalparkens mobiludstilling som scene for musikerne, i det tilfælde, at der skulle komme regn under opvisningen. Der var en dejlig stemning og besøg af alle aldersgrupper.

Flisen, som symboliserer Vadehavets udnævnelsen til Verdensarv, blev sejlet ind og præsenteret af viceborgmester Peder Foldager, hvorefter den blev kørt til Ho og nedlagt.

Yderligere oplysninger fås på: www.vardeaadag.dk eller hos Natur Kultur Varde på tlf. 75 22 22 50

Vardeaadag1Vardeaadag1a