Din søgning efter '' gav 5 resultater

• Navnekonkurrencen er lukket

Publiceret 29-05-2015

I forbindelse med navngivningen af Nationalpark Vadehavets skib blev der i maj udskrevet en navnekonkurrence. Denne navnekonkurrence er nu lukket for flere fors..

• Nationalparkdage – arrangementer for hele familien

Publiceret 27-05-2015

I anledning af den internationale nationalparkdag afholdes en række arrangementer i Nationalpark Vadehavet. Der er spændende aktiviteter for alle.

• Rømø Lokalmuseum indvier ny udstilling

Publiceret 18-05-2015

Rømø Lokalmuseum havde lørdag den 16. maj indbudt til indvielse af deres nye udstilling ”Rømøs Kommandører” på Nationalmuseets Kommandørgård på Rømø.

• KONKURRENCE: Har du et godt navn til det nye nationalparkskib?

Publiceret 11-05-2015

Nationalpark Vadehavets nye skib skal have et navn inden jomfrurejsen i juni 2015. Du kan komme med dit forslag og hvis du vinder, så kommer du med en tur ombor..

• Vil du sejle vores nye nationalparkskib?

Publiceret 05-05-2015

Til prøvesejladserne og den fremtidige drift af skibet, søger Nationalpark Vadehavets sekretariat derfor frivillige søfolk. I første omgang er der brug for udda..

Søg i nyheder