Hvem kan tage det bedste vadehavsfoto?

09-10-2017

Vadehavet vrimler med fantastiske fotomotiver.

Foto: Ditte Hviid

Det kan man nærmest dagligt konstatere, hvis man klikker sig ind på Nationalpark Vadehavets sider på Facebook og Instagram. Mange af vore følgere er rigtig flinke til at bidrage med flotte billeder fra vadehavsområdet.

Nu udfordrer vi følgerne - og alle andre, som tager billeder fra Nationalpark Vadehavet: Hvem kan tage det bedste vadehavsfoto?

Frem til 1. marts 2018 gennemfører vi en fotokonkurrence. Alle kan deltage – og med lige så mange fotos, som man ønsker. Motiverne kan være landskaber, natur, dyr, fugle, kultur, kulturarv, mennesker eller… Men under alle omstændigheder skal billedet være taget inden for Nationalpark Vadehavets afgrænsning.

Fotografen bag det bedste vadehavsfoto vinder en eksklusiv sejltur i Vadehavet for op til otte personer med Nationalpark Vadehavets skib ’Vadehavet’. Turen vil blive gennemført i løbet af foråret 2018.

Som 2. og 3. præmie er der adgangsbilletter for seks personer til Tirpitz ved Blåvand og til Vadehavscentret i Vester Vedsted - de to nye formidlingstilbud i nationalparken.

Konkurrencens dommerkomité udgøres af: pressefotograf Hans Christian Gabelgaard, Nationalpark Vadehavets formand, Janne J. Liburd, og kommunikationskonsulent Jens L. Hansen, Nationalpark Vadehavet.

Konkurrence-regler
Kun fotos taget i Nationalpark Vadehavet kan deltage i konkurrencen. Fotos skal være taget af indsenderen, der skal have ophavsret til fotoet. Der skal opgives navn og mailadresse ved indsendelse af fotos.

Konkurrencen løber til 1. marts 2018. Indtil da kan fotos indsendes til konkurrencen per mail på (skriv vadehavsfoto i mailens emnefelt).

Vinderne bliver offentliggjort her på hjemmesiden, på vores Instagram-profil (@vadehavet) og i 2018-udgaven af Nationalpark Magasin. Vinderne får desuden direkte besked.

Nationalpark Vadehavet kan gengive indsendte fotos, fx på internettet, i tidsskrifter, pressemeddelelser, breve, mails.

Hvis en eller flere personer kan genkendes på et foto, og hvis fotoet viser person(er) tæt på, skal den eller disse personer have givet accept af, at fotoet indsendes til konkurrencen.

Jens L. Hansen (4)

Jens Laurits Hansen