Nationalpark Vadehavets Forskningsdag 2018

05-04-2018

Husk at sætte kryds i kalenderen til nationalparkens spændende Forskningsdag den 25. april.

Foto: John Frikke

Det foregår på Syddansk Universitet, på Niels Bohrsvej i Esbjerg, hvor du kan komme og høre en række spændende indlæg af førende eksperter og forskere indenfor deres felt.

Det er gratis at deltage og vi giver kaffe og en let frokost. Det eneste du skal gøre er at sende en mail til - skriv gerne "Tilmelding til forskningsdag" i emnefeltet og skriv dit navn og kontaktoplysninger i mailen. Tilmeldingsfrist: 23. april kl. 12.00.

Det er Nationalpark Vadehavets Forskningsudvalg, der arrangerer dagen, og med udvalgets dygtige og engagerede repræsentanter fra Københavns Universitet, Århus Universitet, DTU Aqua, Syddansk Universitet og muséerne ved Vadehavet, er der stor faglighed og meget brede kompetencer bag program og arrangement.

Vi har tidligere afholdt denne populære dag, hvor der har været oplæg om natur, geologi, kultur, historie og meget mere. I 2017 sprang vi over, da det trilaterale Vadehavssamarbejdes forskningssymposium løb af stablen i Tønder i maj, men den 25. april i år er vi igen klar med et spændende program, som kommer om et par dage her på siden og på Facebook. Så hold med hjemmesiden og Facebook.

Vi glæder os til at se dig på SDU i Esbjerg.

Se programmet for forskningsdagen her.