Sæt kryds i kalenderen

18-04-2018

Hvad er et "must see" ved Vadehavet? Det drøftes på en fælles workshop den 2. maj...

Invitation

Vadehavskultur – turismemæssige ”must sees” og mulig strategisk udviklingsretning
workshop onsdag den 2. maj 2018 kl. 11.30 til 15.00 på Kulturcentret Kiers Gaard, Søndergade 12, 6280 Højer
På workshoppen stiller konsulenterne Eskild Hansen og Elisabeth Cederstrøm sammen med Peter Saabye og Anne Husum Marboe fra Nationalpark Vadehavet skarpt på spørgsmålene:

• Er der et attraktivt grænseoverskridende kulturtilbud fra Vadehavet?
  • Hvad er kerne-attraktionerne og hovedtemaerne i denne Vadehavskultur?
  • Hvad appellerer til de traditionelle feriehusgæster og til fremtidens Verdensarvsturister?
  • Kan vi engagere en klynge af stærke offentlige og private kulturvirksomheder om langsigtet udvikling og formidling af Vadehavskultur?

Med det oplæg til drøftelse skal workshoppen give svar på muligheder for kulturelle ’must sees’ på begge sider af grænsen i Vadehavet.
Til workshoppen inviteres centrale aktører fra både den danske og den tyske side af grænsen indenfor kulturattraktioner, turisme og andre relaterede sektorer.

Deltagelse i arrangementet er gratis. Workshopsproget er engelsk.

Tilmelding senest den 24. april 2018 til Anne Husum Marboe,

Se hele invitationen her