Minister Carsten Hansen smagte på Nationalpark Vadehavet

13-04-2012
Nyhed Naturstyrelsen Natur Nationalparker Generel information Nyhedsinformation Nyhed NP-Vadehavet

Minister for By, Bolig og Landdistrikter Carsten Hansen besøgte Nationalpark Vadehavets nye hovedkvarter på Tønnisgaard på Rømø den 13. april 2012. Der blev under besøget lejlighed til at smage på Rømø-rejer, marsklam og varmrøget laksemousse samt blåmuslinger som eksempler på de mange smagsoplevelser, nationalparken byder på. Nationalparkens formand Bent Poulsen præsenterede ministeren for det netop udsendte udkast til nationalparkplan og kom herunder ind på nationalparkens rolle som lokal igangsætter. Der var stor enighed om, at der er fine muligheder for, at nationalparken i samspil med en række af de tilbud, som ministeren er ansvarlig for gennem landdistriktsordninger og lokale aktionsgrupper kan medvirke til lokal udvikling og nye arbejdspladser.