Nationalpark Vadehavet opruster

12-02-2013
Nyhed Naturstyrelsen Natur Nationalparker Generel information Nyhedsinformation Nationalparkforside NP-Vadehavet

Med vedtagelsen af Nationalparkplan Vadehavet 2013-18 lige før jul sidste år blev nationalparken klar til egentlig drift og sekretariatet søgte med det samme to nye medarbejdere, som nu er fundet.

"Der var meget stor interesse for begge stillinger, og vi havde et meget bredt og meget kvalificeret ansøgerfelt", fortæller Thomas Holst Christensen, der er leder af nationalparkens sekretariat på Rømø. Han fortsætter: "Med valget af John Frikke og Søren Christensen har vi fået tilført sekretariatet såvel stor erfaring og viden om Vadehavsområdet og nye og spændende impulser på formidlingsområdet, og vi glæder os til at få dem begge på plads på Tønnisgaard."

John Frikke er ansat som Projektkonsulent fra 1. marts. Han har stor erfaring med Vadehavet og projektarbejde fra tidligere job som biolog hos både Naturstyrelsen og Ribe Amt. Herudover har han som meget aktiv fotograf bidraget til at synliggøre områdets mange værdier i både bøger og andre informationsmaterialer.

Søren Christensen kommer med en baggrund fra det private erhvervsliv og som meget aktiv instruktør og sportsudøver. Han er ansat som Projekt- og formidlingskoordinator fra 1. maj og skal især bidrage til formidling og synliggørelse af nationalparken samt koordinere nationalparkens samarbejde med frivillige.

Begge medarbejdere får arbejdsplads på Tønnisgaard på Rømø, sammen med resten af sekretariatet.