Maritimt Magasin sejler ud i Nationalparken

14-04-2015

I februar 2015 sejlede ”Magasin Maritim” ud i Nationalparken.

Magasin Maritim

Magasinet er produceret i samarbejde med vores søsternationalpark i Tyskland, Nationalpark Schleswig Holsteinisches Wattenmeer. Magasinet fortæller i syv artikler om maritime oplevelser i Vadehavet, både historiske og nutidige, og distribueres via nationalparkens partenere.

Samme måned blev Nationalparkfolderen udgivet i samarbejde med Vadehavets Formidlerforum. Folderen rummer oplysninger om Vadehavets rigdomme, oplevelser og natur. I folderen finder man også henvisning til de mange partnere i området, som byder på både smags- og formidlingsmæssige oplevelser.

Senest har Nationalpark Vadehavet, ligeledes i samarbejde med Vadehavets Formidlerforum, udgivet temahæftet ”Bygningskultur langs Vadehavet”.

Alle udgivelserne kan læses elektronisk via nedenstående links – herudover kan Magasin Maritim og Nationalparkfolderen hentes hos en af de mange Nationalparkpartnere i området.

Nationalpark Magasin Maritim

Nationalparkfolder

Bygningskultur langs Vadehavet

Nationalpark Magasin 2014