Stillingsopslag og midlertidig leder

20-04-2015

Stillingen som sekretariatsleder i Nationalpark Vadehavet er nu slået op

Peter Saabye Simonsen er ansat som midlertidig leder frem til den kommende sekretariatsleder er fundet.

Nationalpark Vadehavets bestyrelse har besluttet, at opslå stillingen som sekretariatsleder. Den rigtige ansøge skal bl.a. have evnen til at skabe synlige resultater, samtidig med at den gode lokale forankring af nationalparken fastholdes og udvikles.

Stillingen forventes besat pr. 1. august 2015

I den mellemliggende periode er Peter Saabye Simonsen ansat som midlertidig leder af sekretariatet. Peter Saabye Simonsen kommer fra et job som leder af Destination Lillebælt, en tværkommunal organisation for turisme, som han har opbygget. Peter har også været med opbygningen af Naturpark Lillebælt og det nationale videncenter for oplevelsesøkonomi, samt arbejdet som direktør for Syddansk Turisme.

Peter vil sørge for den fortsatte drift af sekretariatet, hvor der pt. arbejdes med en række projekter herunder et friluftslivsprojekt og det nye nationalparkskib, der begge skal afsluttes hen over sommeren.

For yderligere oplysning, kontakt formand for Nationalpark Vadehavet, Janne J. Liburd telefon 2813 9918.

Janne J. Liburd

Title: Formand for bestyrelsen