Nyt nationalparkmagasin på gaden

15-07-2015

Nationalpark Vadehavet har udgivet nationalparkmagasin nummer to. Magasinet udleveres gratis hos nationalparkens partnere langs hele Vadehavskysten.

undefined

Nationalpark Vadehavets nye magasin er nummer to i rækken. I alt 84 sider med artikler om den fantastiske natur, verdensarven, menneskene og dyrelivet i Danmarks største nationalpark. 

Magasinet er gratis og udleveres hos mere end 100 nationalparkpartnere i hele Vadehavsområdet – nationalparkens partnerne tæller blandt andet turistbureauer, besøgssteder, museer, naturvejledere og overnatningssteder.

”Vores første magasin udkom i starten af 2014. De første 40.000 eksemplarer blev hurtigt distribueret ud til beboere og gæster i og omkring Nationalpark Vadehavet. Vi genoptrykte yderligere 30.000 eksemplarer i forbindelse med Verdensarvens ankomst under Tall Ships Races i juni 2014. Vores nye magasin er trykt i 50.000 eksemplarer og mere end halvdelen er distribueret ud til vores partnere, der er i fuld gang med at dele dem ud til alle interesserede” siger Søren Christensen, der er ansvarshavende redaktør på magasinet.

Nationalparkmagasinet er på både dansk og tysk – med disse to sprog rammes ca. 95 % af alle beboere og gæster i Nationalpark Vadehavet. Nationalparken overvejer en engelsk sprogversion til næste udgave af magasinet, hvilket skyldes den stigende internationale fokus på Nationalpark Vadehavet efter UNESCO’s udnævnelse af området til Verdensarv.

Du kan få magasinet hos nationalparkens partnere

Magasinet kan læses online på ISSUU

 

Jens Laurits Hansen

Title: Kommunikationskonsulent
Havnebyvej 154, 6792 Rømø