Friluftsliv i Nationalpark Vadehavet

02-07-2015

Er du sejler, golfspiller, kajakroer, mountainbiker, vandrer, fluefisker eller noget helt andet, så har du utallige muligheder i Nationalpark Vadehavet i en natur i verdensklasse.

undefined

Når du dyrker din passion i nationalparken, bliver dine oplevelser krydret med en natur i verdensklasse. Oplevelser som du kan finde og læse mere om i den folder, som Nationalpark Vadehavet netop har udgivet i forbindelse med Projekt Friluftsturisme

For at skabe bedre rammer for friluftsliv - navnlig havkajakker, cyklister og vandrere - er der er bygget havkajakramper, sat bord/bænksæt og grill op, opsat toiletbygninger, etableret opladpladser til telefoner og tablets og meget mere. Du kan læse om projektet og se film fra nogle af de områder, som indgår i projektet.

Vi vil gerne byde dig velkommen i Nationalpark Vadehavet - nyd din passion, nyd naturen og hjælp os med at passe på området og faciliteterne.

undefined

For yderligere information: