Nationalpark Vadehavet ansætter ny sekretariatsleder

25-06-2015

"Der var stor interesse for stillingen, og vi havde et meget kvalificeret ansøgerfelt", fortæller Janne J. Liburd, der er formand for Nationalpark Vadehavet. Hun fortsætter: "Med valget af Peter Saabye Simonsen tilfører vi sekretariatet stor erfaring og viden indenfor ledelse, kommunikation, turisme, projekt- og økonomistyring”.

undefined

Peter Saabye Simonsen er ansat som sekretariatsleder. Han har bred erfaring med ledelse, projektarbejde, fundraising og turisme fra ind- og udland og har fokus på at skabe resultater og synlighed for Nationalpark Vadehavet. Peter har siden april været ansat som interim leder i sekretariatet. Tidligere har han været leder af Destination Lillebælt, et nationalt videncenter, direktør i Syddansk Turisme, rådgiver i egen virksomhed i en årrække, samt indgået i bestyrelser og advisory boards for grønne organisationer, uddannelsesinstitutioner m.v.

Peter tiltræder den 1. august som leder af Nationalpark Vadehavets sekretariat på Rømø. Sammen med resten af sekretariatet glæder Janne J. Liburd sig til et frugtbart samarbejde, der blandt andet vil sætte fokus på Verdensarven i naturgenopretning og erhvervsudvikling.

For yderligere information

Janne Liburd