KONKURRENCE: Har du et godt navn til det nye nationalparkskib?

11-05-2015

I juni 2015 vil nationalparkens nye skib sejle ud på sin jomfrurejse i Vadehavet. Skibet er ved at blive bygget og nu har det brug for et navn. Deltag i navnekonkurrencen hvis du har et godt navn til det nye skib.

Skibet er ved at blive byget på Rudkøbing Bådebyggeri og skibet skal navngives inden jomfrurejsen.

Derfor udskriver Nationalpark Vadehavet en navnekonkurrence, der har til formål at finde et navn til nationalparkskibet.

Nationalparkens bestyrelse og skibsgruppe ønsker et enkelt navn, der relaterer til Nationalpark Vadehavets natur- og/eller kulturrigdomme. Det er en fordel, hvis navnet fungerer på både dansk, tysk og engelsk.

Sådan deltager du

Forslag til navn samt en kort begrundelse sendes pr. mail til Obfuscated Email senest mandag, den 25. maj 2015

Præmie

Forslagsstilleren, hvis navn bliver valgt, vinder en gourmet-kurv med fødevarer fra Vadehavet samt mulighed for at deltage i en sejltur med skibet. Hvis flere har stillet samme forslag, findes vinderen ved lodtrækning.

Konkurrenceregler

Nationalparkens skibsgruppe vælger et vindernavn blandt de indkomne forslag. Skibsgruppen har ret til at forkaste alle de indkomne forslag. Vinderen får direkte besked og navnet offentliggøres når skibet bliver døbt. Præmien er skattepligtig og indberettes som B-indkomst. Nationalpark Vadehavets bestyrelse, råd og sekretariat må ikke deltage i konkurrencen.

Læs mere om skibet

 undefined

 

Sara Lindholt

Title: Projektkonsulent
Nationalpark Vadehavet