Preben Friis-Hauge er udpeget som ny næstformand i Nationalpark Vadehavets bestyrelse

Preben Friis-Hauge
26-03-2015

På et bestyrelsesmøde den 25. marts blev Preben Friis-Hauge udpeget som ny næstformand for bestyrelsen i Nationalpark Vadehavet.

"Jeg ser frem til arbejdet som næstformand. Jeg håber, jeg kan bringe den "Vadehavs-viden" som jeg har opnået, ind i bestyrelsesarbejdet til gavn for Nationalpark Vadehavet. Det er min oplevelse fra mine andre relationer til hav og natur, at arbejdet i bestyrelser og organisationer sker bedst, når vi i fællesskab fokuserer på mål og visioner."

"Jeg ser frem til et konstruktivt samarbejde og stort engagement i formandskabet med valget af Preben Friis-Hauge som ny næstformand", udtaler bestyrelsesformand Janne J. Liburd.

"Jeg forventer personligt en del arbejde som følge af denne udpegning, idet Janne J. Liburd også er forpligtiget af eget job, samt virke i andre landsdækkende og internationale organisationer", udtaler Preben Friis-Hauge.

Oversigt over bestyrelse, råd og udvalg