Vil du være med til at sætte ansigt på Nationalparken?

15-03-2016

#ViVaderiPaaske - er titlen på fotokonkurrencen i Nationalpark Vadehavet i påsken 2016.

undefined

Nationalpark Vadehavet afholder en fotokonkurrence i påsken 2016, hvor mennesker i nationalparken er i fokus under titlen "Vi Vader i Påske".

Fotoet skal skildre mennesker i det danske Vadehavsområde. Man deltager ved at "like" Nationalpark Vadehavet på Facebook og dele sit foto på der, eller Instagram og husk titlen #ViVaderiPaaske

Konkurrencen løber fra den 19. marts til den 28. marts og præmien for bedste foto er bogen "Nationalpark Vadehavet - natur i verdensklasse" af Jens Kristian Kjærgaard. Du kan læse reglerne for Nationalpark Vadehavets fotokonkurrence nedenfor.

Ved spørgsmål, kontakt Ditte Hviid, Vadehavets Formidlerforum: +45 26 28 44 66 eller Alette Houman Dyhrfjeld, Nationalpark Vadehavet: +45 25 34 43 48.

Regler for Nationalpark Vadehavets Fotokonkurrence:

1. Konkurrencen er åben for alle personer uanset alder.

2. Vinderbillederne vil blive præsenteret på facebook og instagram. Vinderen får besked via e-mail, via Facebook eller via Instagram.

3. Du kan kun deltage med fotografier taget fra og med den 19. marts til og med 28. marts 2016 og der skal være mennesker på fotoet.

4. For at deltage i konkurrencen skal dit billede være uploadet senest 28. marts 2016.

5. Du kan kun deltage med fotografier taget i Nationalpark Vadehavet eller en af de 4 Vadehavskommuner, Varde, Tønder, Esbjerg og Fanø.

6. Du kan deltage med maksimalt 2 billeder.

7. Ved upload skal du angive hvor i Nationalparkområdet billedet er taget og anvende teksten #ViVaderiPaaske. Du kan uploade både på Facebook og Instagram.

8. Det er ikke tilladt at indsende andres billeder – billedet skal være taget af den person der deltager i konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er forfatter til de uploadede billeder og dermed har ubegrænset ret til brug af billederne. Desuden bekræfter du, at de uploadede billeder er fri for tredjemands rettigheder, især at alle identificerbare skildrede personer er i overensstemmelse med de ovennævnte retningslinjer, og at intellektuelle ejendomsrettigheder af tredjemand ikke er blevet tilsidesat.

9. Ved deltagelse accepterer du at dit navn kan blive nævnt i forbindelse med konkurrencen.

10. Du må gerne redigere dit billede digitalt, men billedet må ikke være et komposit af flere forskellige billeder. Du må f.eks. ikke udskifte himlen på billedet.

11. Nationalpark Vadehavet får anvendelsesret til alle billeder og kan bruge disse til markedsføring af Nationalparken på alle medier – herunder web, tryk og merchandise. Billederne må dog ikke overdrages til tredjemand uden udtrykkelig aftale med fotografen. Fotografen beholder ejendomsrettighederne/ ophavsrettighederne til billedet.

Rettighederne omfatter også brug af de uploadede billeder til:

a) Præsentationer på udstillinger

b) Offentliggørelse på internettet og i sociale netværk

Eventuel yderligere kommerciel brug ud over de nævnte vil kun blive gennemført efter aftale med deltageren.

Dette foregår udelukkende i forbindelse med konkurrencen og i den efterfølgende præsentation af vinderbilledet.

12. Dommerkomiteen vælger vinderen ud fra fotografiets evne til at skildre og tolke temaet ”Vi Vader i Påske” og der er krav om, at fotoet skal skildre mennesker i Nationalpark Vadehavet.

13. Du skal selv indhente skriftlig tilladelse til offentliggørelse fra de personer som er på dine billeder – nationalparken påtager sig ikke ansvar herfor.

14. Uploadede billeder med anstødeligt indhold vil uden videre blive slettet.

15. Ved at uploade fotos accepterer du vilkår og betingelser for deltagelse i konkurrencen.

Alette Houman Dyhrfjeld, koordinator

Alette Houman Dyhrfjeld