Smagen af Vadehavet

08-11-2016

Onsdag den 23. november fra 16.45 til 20.00 afholder Nationalpark Vadehavet Temamøde på Danhostel i Ribe.

Når det drejer sig om fødevarer og det kulinariske, byder Nationalpark Vadehavet på masser af spændende råvarer. Flere og flere – fødevareproducenter, kokke, madelskere og forbrugere – får i stigende grad øjnene op for de mange kvaliteter og det store potentiale i ”smagen af Vadehavet”.

Men hvordan smager Vadehavet i det hele taget? Hvordan skaber man den gode smag? Hvilke historiske rødder har vadehavsmaden? Hvordan kan man arbejde med de lokale råvarer for at udvikle og forfine produkterne og retterne? Hvor stort er potentialet i vadehavsprodukter og mad af høj kvalitet? Hvor ligger de største udfordringer?

Svarene på disse spørgsmål får du blandt andet fra:
Bo Ross Mogensen, kok og indehaver af Restaurant Kolvig, Ribe
Torben Kousgaard, landmand, Varde Ådal Lam
Anne Marie Overgaard, historiker, Museum Sønderjylland
Knud H. Hansen, Sydvestjyske Smagsoplevelser
Gert Løkke Leth, Videncenter for Fødevareudvikling

Nationalpark Vadehavet byder på kaffe og et let traktement.

TILMELDING senest 18. november hos Nationalpark Vadehavet på Obfuscated Email eller telefon 7254 3634

Se programmet her.

Jens Laurits Hansen

Title: Kommunikationskonsulent
Havnebyvej 154, 6792 Rømø