Søg tilskud til lokale projekter og arrangementer

22-08-2018

Vil du være med til at udbrede viden om nationalparken ved et netværksarrangement?

Har du lyst til at forbedre mulighederne for friluftsliv eller forbedre naturen i nationalparken?

Eller har du lyst til at udvikle en ny event i nationalparken?

Så kan du søge om støtte i vores pulje til lokale projekter og netværksarrangementer, som åbner for ansøgninger den 01. september. Du kan søge om op til 10.000 kr., og der er 50.000 kr. til uddeling.

Du kan læse mere om kriterierne for tilskudspuljen og hvordan man søger her. På siden finder du også det obligatoriske ansøgningsskema og vejledning. Til inspiration kan du også se, hvilke projekter, der har fået tilskud de seneste år.

Ansøgningsfristen er 01. oktober.

For yderligere oplysninger er interesserede også meget velkomne til at kontakte projektkonsulent Sara Lindholt på tlf. 72 54 36 81 eller mail: .