Vadehavets kulturseværdigheder

09-05-2018

NAKUWA workshop om steder man bare MÅ se.

Foto fra NAKUWA workshoppen: Ditte Hviid

Onsdag de 2.maj 2018 blev der på en NAKUWA workshop talt indgående om, hvilke seværdigheder på begge sider af den dansk-tyske grænse man ikke må gå glip af, når man besøger Verdensarv Vadehavet. De to konsulenter, som havde fået til opgave at finde de bedste vadehavskulturseværdigheder, fremlagde resultatet af deres undersøgelse for de 18 deltagere, ligeligt fordelt mellem de to lande, som var mødt op til workshoppen på Kiers Gaard i Højer.

Det var ikke uden nogen diskussion, at de såkaldte ”must-sees” i området blev drøftet. De to konsulenter havde nemlig fået til opgave at udpege de 10 bedste kulturseværdigheder og eftersom de 18 deltagere næsten alle var repræsentanter fra kulturseværdigheder i området, havde de en naturlig interesse i, at netop deres seværdighed kom på listen.

Resultatet fra dagen skal definere hvilke kulturtilbud der kan tiltrække flere turister og derfor skal indgå i det videre arbejde med at lave filmoptagelser, fotooptagelser og beskrivelser til brug for en guide, som skal indeholde de 10 ”must-see” kulturtilbud i Vadehavet.

Du kan læse mere om NAKUWA-projektet på hjemmesiden - som er et projekt støttet med midler fra Interreg Va.

Anne Husum Marboe, Udviklingskonsulent

Anne Husum Marboe

Title: Udviklingskonsulent
Havnebyvej 30, 6792 Rømø
Telefon: +45 72 54 36 51