NAKUWA har fået egen hjemmeside

09-03-2018

NAKUWA-projektet, som skal udvikle og afsætte grænseoverskridende produkter og tilbud inden for natur- og kulturturisme, der relaterer sig til Verdensarven, har fået egen hjemmeside.

Foto: Henrik Olsen

Nationalpark Vadehavet er med i Interreg 5A-projektet, NAKUWA, som har fokus på bæredygtige NAtur – og KUlturturisme oplevelser i UNESCO Verdensarv Vadehavet (WAttenmeer). NAKUWA har nu fået egen hjemmeside www.nakuwa.dk. Projektet, der løber frem til midt 2020, skal udvikle og afsætte grænseoverskridende bæredygtige turisttilbud indenfor kultur, cykling, vandring og fugleturisme. Nationalpark Vadehavet står for udvikling af kulturtilbud.

Projektet er godt på vej - efter kick-off i 2017. Nationalpark Vadehavet har afholdt flere workshops med idégenerering til kulturdelen. På hjemmesiden www.nakuwa.dk kan man løbende følge med i hvordan projektet skrider frem, finde brochurer, arrangementer, se hvilke samarbejdspartnere der er med i projektet og meget mere.