Fotokonkurrence: Vadehavet om vinteren

03-02-2020

Del dine fotos med vintermotiver fra Nationalpark Vadehavet på vores Instagram-profil og vær med i konkurrencen om to unikke Nationalpark Vadehavet-krus. Vinderen findes blandt de tre fotos med hasttagget '#vinterivadehavet', som opnår flest 'synes godt om'.

Pers Awten Nationalpark Vadehavet
Foto af Pers Awten: Ulrik Pedersen

Vi har ikke set mange snefnug denne vinter. Men kalendermæssigt er det jo stadigvæk vinter, og også på den her tid af året kan man finde masser af motiver i og ved Vadehavet, som kan blive til spændende og/eller flotte billeder.

Derfor vil vi gerne op- og udfordre alle, der fotograferer i Nationalpark Vadehavet med en lille konkurrence resten af denne (kalender)vinter: Præsentér dine bedste ’skud’ fra nationalparken på vores Instagram-profil og vær samtidig med i en konkurrence, hvor vinderen får to unikke og flotte Nationalpark Vadehavet-krus designet af pottemager Jytte Lysgaard.

Ud over at vise nationalparken ’i vinterdragt’ er formålet med konkurrencen et led i, at vi ønsker at markere, at det her i 2020 er ti år siden, at Nationalpark Vadehavet blev indviet.

Vil du være med?

Som nævnt kører vi konkurrencen på vores Instagram, og hvis du vil deltage, skal du gøre sådan her:

1. Find dine bedste vinter-fotos fra Nationalpark Vadehavet – eller drag ud med kameraet og tag nogle billeder.
  2. Upload billedet/billederne til Instagram
  3. Forsyn dine billeder med følgende hashtags:  #nationalparkvadehavet, #vadehavet10år og #vinterivadehavet

Det sidstnævnte hashtag – #vinterivadehavet – er det specifikke tag for denne konkurrence, og når vinteren rent kalendermæssigt er slut (altså med udgangen af februar) tjekker vi op på alle de fotos, som har dette tag. De tre fotos, som har fået flest ’synes godt om’, bliver præsenteret for en intern dommerkomité, som udpeger den endelige vinder.

Det er naturligvis tilladt at dele opslag i bestræbelserne på at få nok ’synes godt om’ til at komme i top 3.

Og selv om man måske ikke vinder denne gang, så får man som vadehavs- og fotoentusiast flere chancer for at vinde Nationalpark Vadehavet-krus. Hen over hele fødselsdagsåret vil vi nemlig udfordre med flere foto-konkurrencer.

• pers awten