Fotokonkurrence - Vadehavet i forårsfjer

01-03-2020

Del dine fotos med forårs-motiver fra Nationalpark Vadehavet på vores Instagram-profil og vær med i konkurrencen om to unikke Nationalpark Vadehavet-krus. Vinderen findes blandt de tre fotos med hasttagget #forårsfjer, som opnår flest 'synes godt om'.

Fuglene kommer snart til Vadehavet i milliontal. Og selvom det vejrmæssigt ikke virker sådan, så er det nu blevet forår. En tid, hvor man kan finde utroligt mange smukke motiver i og ved Vadehavet, som kan blive til spændende og/eller flotte billeder.

Derfor vil vi gerne op- og udfordre alle, der fotograferer i Nationalpark Vadehavet med en lille konkurrence her i starten af foråret: Præsentér dine bedste ’skud’ fra nationalparken på vores Instagram-profil og vær samtidig med i en konkurrence, hvor vinderen får to unikke og flotte Nationalpark Vadehavet-krus designet af pottemager Jytte Lysgaard.

Ud over at vise nationalparken i ’forårsfjer’ er formålet med konkurrencen et led i, at vi ønsker at markere, at det her i 2020 er ti år siden, at Nationalpark Vadehavet blev indviet.

Vil du være med?

Som nævnt kører vi konkurrencen på vores Instagram, og hvis du vil deltage, skal du gøre sådan her:

  1. Find dine bedste marts-fotos fra Nationalpark Vadehavet – eller drag ud med kameraet og tag nogle billeder.
  2. Upload billedet/billederne til Instagram
  3. Forsyn dine billeder med følgende hashtags: #nationalparkvadehavet, #vadehavet10år og #forårsfjer

Det sidstnævnte hashtag – #forårsfjer – er det specifikke tag for denne konkurrence, og når marts er forbi tjekker vi op på alle de fotos, som har dette tag. De tre fotos, som har fået flest ’synes godt om’, bliver præsenteret for en intern dommerkomité, som udpeger den endelige vinder. Vi tillader os dog at udtage en ekstra vinder, som måske ikke har flest likes, men som i den grad beskriver #forårsfjer.

Det er naturligvis tilladt at dele opslag i bestræbelserne på at få nok ’synes godt om’ til at komme i top 3.

Og selv om man måske ikke vinder denne gang, så får man som vadehavs- og fotoentusiast flere chancer for at vinde Nationalpark Vadehavet-krus. Hen over hele fødselsdagsåret vil vi nemlig udfordre med flere foto-konkurrencer.