Nationalparken er altid åben

13-03-2020

Hele Danmark lukker ned - men Vadehavet holder åbent.

Solnedgang på Mandø

Nationalpark Vadehavets kontor på Rømø vil være lukket fra og med fredag den 13. marts til den 27. marts. Men bare rolig - medarbejderne arbejder hjemmefra og kan træffes på telefon og mail.

Dog har vi valgt at aflyse partnerdagen, rådsmødet og de fleste af vores møder afvikles via skype.

Vi er i en tid, hvor alting lukker: Skoler, arbejdspladser, biblioteker, museer, restauranter, spillesteder, værtshuse. Hele Danmark er lukket ned.

Og dog - for det er ikke hele Danmark. Nede i det sydvestlige hjørne ligger Nationalpark Vadehavet – og den er ikke lukket. Faktisk er nationalparken i dén grad åben. Døgnet rundt faktisk. Og det er ganske gratis at besøge den.

Det kan godt være, at corona-situationen tilsiger, at vi skal blive hjemme fra job, skole, koncerter, fodboldkampe osv. Men naturen og Nationalpark Vadehavet må man gerne komme i. Og med sine i alt 1459 kvadratkilometer er der så rigelig plads til, at vi alle kan være der – samtidig med at vi holder god afstand til andre besøgende, så vi hverken risikerer at smitte dem eller selv blive smittet.

Så hvis du skulle føle dig lettere nedtrykt over at være ’spærret inde’ hjemme, så tag en tur ud i nationalparken. Du vil både få masser af frisk luft og mulighed for store oplevelser. Og vi vil gerne komme med ideer til, hvad og hvor du kan opleve Vadehavets fantastiske natur. Hver dag, mens Danmark er corona-lukket, vil vi komme med et godt tip på Facebook.

God fornøjelse ude i nationalparken.