Nationalpark Vadehavet ansætter webkonsulent til ny hjemmeside

17-01-2022

nationalparkvadehavet.dk skal opgraderes og gøres mere brugervenlig med langt større fokus på de store oplevelser, nationalparken byder på. 30-årige Sara Daugaard, Bramming er netop blevet ansat til at hjælpe med den opgave.

Sara Daugaard, Bramming, bliver fra 1. februar ny web-kommunikationskonsulent hos Natio-nalpark Vadehavet. Privatfoto

Sara Daugaard bliver fra 1. februar ny medarbejder i Nationalpark Vadehavets sekretariat på Rømø. Hendes væsentligste opgave bliver nationalparkens hjemmeside, som skal opgraderes og fornys, så den kommer til at fremstå langt mere indbydende og oplevelsesorienteret for brugerne. Hjemmesiden skal først og fremmest appellere til de mange tusinde, som ønsker at opleve Nationalpark Vadehavets enestående natur og kultur – gæster udefra såvel som folk fra lokalområdet. www.nationalparkvadehavet.dk skal være den ”digitale port” til natur, kultur, friluftsliv osv. i hele nationalparkens område.

Det bliver en stor opgave, som kræver en dygtig web-kommunikationskonsulent med overblik og flair for den gode, korte tekst. Blandt ca. 40 kvalificerede ansøgere har nationalparken valgt Sara Daugaard. Hun har en humanistisk masteruddannelse med i bagagen og kommer fra en stilling i en privat virksomhed, hvor hun i tre år har været e-commerce-ansvarlig og stået for webshop, hjemmeside, sociale medier mv.

Spændende opgave

Sara Daugaard er 30 år og opvokset i Bramming, som hun er flyttet tilbage til – så hun kender til Vadehavet.

”Jeg glæder mig til at komme tilbage til Bramming og vadehavsområdet, hvor jeg kommer til at bruge mere af min uddannelse i mit nye arbejde hos nationalparken. Der bliver rigtigt meget nyt for mig at lære om naturen, mens jeg er mere på hjemmebane, når vi taler kultur. Det bliver virkelig spændende at gøre så meget fagligt stof overskueligt, let tilgængeligt, inspirerende og visuelt flot på en hjemmeside”, siger Sara Daugaard.

Inspiration og viden

Nationalparkchef Peter Saabye Simonsen tilføjer, at det i et par år har været et stort ønske at få opdateret og slanket hjemmesiden, samtidig med den skal spille langt mere sammen med nationalparkens mange andre kommunikationskanaler.

”Det skal alt sammen gøre os mere synlige og give brugerne en spændende hjemmeside til at få inspiration og viden om Vadehavet”, lyder det fra nationalparkchefen.

Sara Daugaard kommer til at arbejde tæt sammen med sekretariatets projektleder på det 22 mio. kr. store ’Velkommen til Nationalpark Vadehavet’-projekt, men også med de øvrige otte ansatte på sekretariatet. Hertil kommer en lang række partnere rundt om i området, som skal bidrage med viden og input.

Peter Saabye Simonsen

Title: Nationalparkchef
Havnebyvej 154, 6792 Rømø