Billetsalg åbnet til vadehavsrevy

23-06-2022

Holdet til ’RAV I DEN - en sælironisk revyoplevelse om Vadehavet' er på plads og i gang, og nu kan du købe billetter til de offentlige forestillinger, der bliver i Esbjerg, Nordby på Fanø, Tønder og Øse ved Varde.

Projektleder, skuespiller m.m. Frederik T. Knudsen (til venstre) og kapelmester Mads P. Gregersen er klar til at give den gas med at lave sjov med Vadehavet. Foto: Ole Joern/Red Star

 

I samarbejde med projektleder Frederik T. Knudsen fra Spark Mig i Revyen i Esbjerg og en gruppe unge revy-talenter fra regionen kan du som publikum glæde dig til en ungdommelig revyfest med Nationalpark Vadehavet som hovedtema. De unge mennesker vil tage emner om Vadehavet op, der med garanti vil få jer op af stolene af grin og forhåbentligt give ny spændende viden om vores nationalpark med hjem!

På scenen finder kan du møde tre unge skuespillertalenter fra vadehavsområdet: Frederik T. Knudsen, Freja Meng Birgertoft og Signe M. Rasmussen

De tre skuespillere bliver bakket op af revyens orkester under ledelse af kapelmester Mads P. Gregersen.

Glæd jer til en anderledes og hylende morsom revyoplevelse! 12.-21. august og med forestillinger rundt om i hele vadehavsområdet. 

Her kan du opleve ’RAV I DEN’:

Esbjerg

12. August kl. 16:00 & kl. 20:00

HUSET - ESBJERG (MAX 100 pers. per gang)

Finsensgade 1, 6700 Esbjerg

(Ingen mulighed for adgang med kørestol)

 Køb billet til Esbjerg-forestillingerne her.

Fanø

16. August kl. 19:30

STRIEN - FANØ (MAX 160 pers.).

Lindevej 5-7, Nordby 6720 Fanø

 Køb billet til Fanø-forestillingen her.

Øse (Varde)

17. August kl. 19.30

ØSE EFTERSKOLE – VARDE (MAX. 100 pers.).

Sønderskovvej 130, 6800 Varde

 Køb billet til Øse-forestillingen her.

Tønder

21. August kl 19:30

SCHWEIZERHALLE, TØNDER (MAX 250 pers.)

Ribelandevej 39, 6270 Tønder

Køb billet til Tønder-forestillingen her.

 

Link til fælles side for alle forestillinger 

Lidt mere om 'RAV i DEN* 

Med på revyholdet er tre unge skuespiltalenter; Frederik T. Knudsen (24 år), Freja Meng Birgertoft (22 år) og Signe Malene Rasmussen (21 år).

Nationalpark Vadehavet og nogle af områdets naturvejledere har bidraget med input, men de unge revyfolk står selv suverænt for arbejdet med at skrive tekster, komponere musik og skabe rammerne for en livlig, ung og selvironisk revyoplevelse om Vadehavet.  På scenen vil de unge skuespillere blive akkompagneret af revyens orkester bestående af: Emil Dorph Brinch (klaver), Johannes Høstrup (bas) og kapelmester Mads P. Gregersen (trommer). Foruden revyens orkester medvirker også korleder og afvikler Nanna Oline.

Frederik T. Knudsen, der også er revyens projektleder tør godt love, at publikum vil komme til at glemme både tid og sted - og have det skidesjovt.

”Vi vil tage de unges parti og komme dem og deres måske lidt forenklede opfattelse af Vadehavet i møde”, siger Frederik T. Knudsen.

Han tør allerede nu afsløre, at publikum blandt andet kan glæde sig til at stifte bekendtskab med: en naturvejleder med lidt for langt skæg og rigeligt med sjov tobak, et par teenagepiger, der synes, at selv den mest storslåede naturoplevelse er top-nederen, og en overentusiastisk ornitolog, der måske, måske ikke, har styr på sit vadehav. Og alt sammen smukt akkompagneret af et velspillende revyorkester.

”Selv om grinet er i centrum, kommer revyen også til at have et fagligt lag. Vadehavet er et utrolig smukt område, og man skulle også gerne gå fra revyen med ny viden og interesse om vores unikke verdensarv”, lyder det fra Frederik T. Knudsen.

Jens Laurits Hansen

Title: Kommunikationskonsulent
Havnebyvej 154, 6792 Rømø