RAV I DEN – en sælironisk revyoplevelse om og i Vadehavet

30-11-2022

Unge gjorde grin med Vadehavet - på den gode måde.

Foto: Ebbe Salomonsen

”Glæd dig til en revy med fart og rappe replikker, når instruktør, scenograf og skuespiller Frederik T. Knudsen træder op på scenen og giver den gas sammen med to unge skuespillertalenter som ham selv. De kalder det en revy for og af unge. De tre skuespillere bliver bakket op af revyens orkester, som under ledelse af kapelmester Mads P. Gregersen gør oplevelsen til et totalteater for alle dine sanser. Truppen har taget sin kendte crazyness med fra Spark Mig i Revyen og giver Vadehavet en overhaling, som du sent vil glemme. Og hvem ved? - måske bliver du endda klogere på verden, naturen og dig selv som menneske undervejs.”

Ovenstående opslag beskriver fint verdenspremieren på nationalparkens satsning - revyen for og af unge.

Overordnet er Nationalpark Vadehavet meget tilfredse med revyen, samarbejdet med de unge revyfolk og den respons vi fik fra alle involverede og publikum.

I idefase og produktion var der en frugtbart samarbejde mellem gode lokale kræfter om at 'klæde' de unge revyfolk på med viden om Vadehavet, give dem inspiration og påse at revyen også kom til at opfylde målsætningen om en anderledes formidling af Vadehavet.

Vi nåede godt ud til den unge målgruppe, men også os med lidt flere år på bagen morede os kosteligt over den kiksede naturvejleder, rejehop og orkesteret i vaders i 30 graders sommervarme. I alt så 450 elever samt 220 betalende gæster i de fire kommuner revyen.

Tak til vores sponsorer for at gøre et helt nyt initiativ muligt. Mange har efterspurgt en ny revy – og hvem ved om den vender tilbage om nogle år.

 

DU KAN GRINE MED I DETTE LILLE KLIP FRA REVYEN

Vi har forsøgt at vise en video her, men videoen kan ikke afspilles fordi, du ikke har tilladt marketing cookies.

Tryk her for at gennemgå dine tilladelser.