Den mobile udstilling

Nationalpark Vadehavet råder over en mobil udstillingstrailer. 
Traileren bruges til at udbrede kendskabet til nationalparken, naturen og verdensarven i Vadehavet.

Nationalparkens formidling

Traileren anvendes til formidling af nationalparken under kortere eller længere events og arrangementer i og ved Nationalpark Vadehavet. Udstillingstraileren transporteres til stedet, parkeres og åbnes i højre side. Indersiden i traileren er beklædt med kortfattet og rigt illustreret information om landskab, dyreliv og tidevand. Nationalparkens magasin og anden informationsmateriale distribueres ud fra traileren. 

Udstillingstraileren kan betjenes af en person og kan transporteres efter en større personbil med anhængertræk. Føreren skal være i besiddelse af et trailerkørekort. Når traileren er opstillet fungerer den både bemandet og ubemandet. Traileren skal lukkes og låses om natten.

Den mobile udstilling er et projekt under målsætning 8 i Nationalpark Vadehavets Nationalparkplan 2013–18.

Du kan låne den mobile udstilling

Hvis du er interesseret i at låne traileren til et lokalt arrangement, så kontakt frivilligkoordinator Alette Houman Dyhrfjeld.

Du kan se hvor mobiludstillingen kommer på besøg i 2021 via dette link. Du kan se hvor mobiludstillingen har været i 2020 via dette link.

Samarbejdspartnere

Nationalparkens mobile udstillingstrailer er støttet af Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter og EU.

Mobiludstilling

Nationalparkplanen

Målsætning 8:

Naturvejledning og formidling af nationalparkens landskab, natur- og kulturhistoriske værdier og friluftsmæssige muligheder skal styrkes og udvikles i samarbejde med lokale aktører. Det skal ske gennem udbygning og koordinering af aktiviteter, etablering af servicefunktioner og faciliteter. 

Kontakt

Alette Houman Dyhrfjeld

Title: Frivilligkoordinator
Telefon: 72543634

Alette Houman Dyhrfjeld

Title: Sekretær og frivilligkoordinator
Havnebyvej 30, 6792 Rømø
Telefon: +45 72 54 36 34

 

Relaterede projekter