Den mobile udstilling

Nationalpark Vadehavet råder over en mobil udstillingstrailer. 
Traileren bruges til at udbrede kendskabet til nationalparken, naturen og verdensarven i Vadehavet.

Nationalparkens formidling

Det mobile infosted anvendes til formidling af nationalparken under kortere eller længere events og arrangementer i og ved Nationalpark Vadehavet. Udstillingen transporteres til stedet, parkeres og åbnes fortil. Indersiden i traileren er beklædt med kortfattet og rigt illustreret information om landskab, dyreliv og kultur sdamtidig med, at der henvises til spændende oplevelser i Nationalpark Vadehavet. Nationalparkens magasin og anden informationsmateriale distribueres ud fra udstillingen.

Udstillingstraileren kan betjenes af en person og kan transporteres efter en større personbil med anhængertræk. Føreren skal være i besiddelse af et trailerkørekort. Når traileren er opstillet fungerer den både bemandet og ubemandet. Traileren skal lukkes og låses om natten.

Den mobile udstilling er et projekt under målsætning 8 i Nationalpark Vadehavets Nationalparkplan 2019–24.

Du kan låne den mobile udstilling

Hvis du er interesseret i at låne traileren til et lokalt arrangement, så kontakt frivilligkoordinator Alette Houman Dyhrfjeld.

Samarbejdspartnere

Nationalparkens mobile infosted er støttet af LAG Haderslev-Tønder og Nordea-fonden.

Knud Aage Kristensen

Nationalparkplanen

Målsætning 8:

Naturvejledning og formidling af nationalparkens landskab, natur- og kulturhistoriske værdier og friluftsmæssige muligheder skal styrkes og udvikles i samarbejde med lokale aktører. Det skal ske gennem udbygning og koordinering af aktiviteter, etablering af servicefunktioner og faciliteter. 

Kontakt

Alette Houman Dyhrfjeld

Title: Frivilligkoordinator
Telefon: 72543634

Alette Houman Dyhrfjeld

Title: Frivilligkoordinator og sekretær
Havnebyvej 154, 6792 Rømø

 

Relaterede projekter