Lejrskole ved Vadehavet

Ved Vadehavet er der et væld af unikke oplevelser. Her er altid noget nyt at se på, høre på, gå på, smage på eller lære om – hver dag, året rundt.

Lejrskole i nationalpark og verdensarv

Nationalpark Vadehavet er et oplagt mål for lejrskoler og har taget imod glade elever igennem mange år. Vadehavets natur har helt officielt fået prædikat som ’verdensklasse’ og ’uerstatteligt’, da Vadehavet i 2014 blev optaget på UNESCOs liste over verdensarv. Dertil kommer en meget rig og anderledes historie, kultur og kulturhistorie, man kan dykke ned i. Kulturhistorien er flere steder ganske levende og kan opleves 'live' - et eksempel kan være musik og dans på Fanø.

Spændende oplevelser for alle klassetrin

Vadehavsområdet har mange fantastiske oplevelser for alle klassetrin - med masser af læring - men også med mulighed for socialt samvær i enestående omgivelser. Vi har både nationalpark og verdensarv, naturvejledning og historie, sjov og læring. Vores partnere har et godt kendskab til hinanden og kan hjælpe jer godt på vej til en dejlig, spændende og hyggelig lejrskole, hvorfra der henvises til områdets fantastiske naturoplevelser og mange spændende tilbud, som sagtens kan kobles med klassens aktuelle undervisningstema.

Temaer I kan arbejde med på lejrskolen

Vadehavet er både nationalpark og verdensarv og området har en enestående natur og biodiversitet. Kulturen er præget af livet med tidevand og stormfloder.

En dag på lejrskole ved Vadehavet

En dag på lejrskole ved Vadehavet

Se her hvordan en dag på lejrskole ved Vadehavet kan se ud: Fuld af uforglemmelige oplevelser, der både er lærerige, sjove og udfordrende.