Det mobile infosted

Det mobile infosted anvendes til formidling af nationalparken under kortere eller længere events og arrangementer i og ved Nationalpark Vadehavet.

Du kan hente magasiner og tryksager i det mobile infosted. Infostedet kommer rundt i hele nationalparken i sommerhalvåret.

Hvordan får du besøg og hvad kan du se

Infostedet transporteres til besøgsstedet, parkeres og åbnes fortil. Det kan bruges til formidling, men også som scene og som talerstol og eksempelvis til præmieoverrækkelser.

Indersiden af vognen er beklædt med kortfattet og rigt illustreret information om landskab, dyreliv og kultur samtidig med, at der henvises til spændende oplevelser i Nationalpark Vadehavet. Nationalparkens magasin og anden informationsmateriale distribueres ud fra vognen.

Det mobile infosted kan betjenes af en person og kan transporteres efter en større personbil med anhængertræk. Føreren skal være i besiddelse af et trailerkørekort. Når vognen er opstillet, fungerer den både bemandet og ubemandet. Vognen skal lukkes og låses om natten.

Det mobile infosted er et projekt under målsætning 8 i Nationalpark Vadehavets Nationalparkplan 2019–24.

I kasserne i det mobile infosted finder du Nationalparkmagasinet og foldere om nationalparken.
Det mobile infosted kan bruges til mange formål - her er det talerstol i forbindelse med præmieoverrækkelse ved Digeløbet i Højer

Du kan låne det mobile infosted

Hvis du er interesseret i at låne vognen til et lokalt arrangement, så kontakt frivilligkoordinator Alette Houman Dyhrfjeld.

Samarbejdspartnere

Nationalparkens mobile infosted er støttet af LAG Haderslev-Tønder og Nordea-fonden.

Læs mere om udvikling af landdistrikterne på Europakommissionens hjemmeside

Fotos: Søren Christensen, Digeløbet i Højer